hpreverbg2
HP Reverb G2 er trolig det aller beste VR-hodesettet for Half-Life: Alyx.

Annonse


Dette er HP, Valve og Microsofts nye VR-headset

HP Reverb G2 har ikke fått norsk pris enda, men lanseres til høsten.

Lanseres i høst for 599 euro med høy oppløsning og forbedret tracking og komfort

“Forbedret lyd vil gjøre det mulig for brukeren å oppleve en ekte følelse av 3D-rom når man er dypt inne i VR-verdenen, og lar spillere finne fiendene sine med lyd-ledetråder”, heter det i pressemeldingen som også påpeker at komforten er optimalisert:

“En ny manuell IPD-justering og forbedret ansiktspute gir bedre vektfordeling og komfort for lengre VR-økter”.

HPs pressemelding

“HP har jobbet tett med Valve og Microsoft for å bringe kunder nyskapende visnings-, lyd- og bevegelsesteknologi, sammen med sømløs integrasjon på tvers av Windows Mixed Reality og SteamVR-plattformene.

Annonse


HP har beholdt alle de beste elementene fra HP Reverb G1, inkludert LCD-skjermer med bransjens høyeste oppløsning i et lett design, og ved å innlemme nye aspekter gjennomgående i den nye enheten.

Dette inkluderer et 114-graders synsfelt for en mer oppslukende opplevelse, bedre lyd med nye høyttalere som muliggjør romlig lyd, 4-kamerasporing for 1,4 ganger mer bevegelsesfangst og økt komfort for utvidede VR-økter. Dette kompromissløse VR-headsettet er bygget for spill, skapelse, samarbeid og læring.”

  • Oppslukende visning:
  • De nye Valve-designede linsene gir et fantastisk løft i den visuelle opplevelsen med 2K ganger 2K-oppløsning per øye, samt redusert såkalt «mural RGB stripe» som gjør at brukere vil kunne se tekst og teksturer tydeligere. Noe som videre gir en bedre opplevelse og mindre frafall. I tillegg gir 114-graders synsfelt en ordentlig oppslukende opplevelse.
  • Hør i 3D med romlig lyd:
  • De nye høyttalerne sitter 10 mm fra øret, noe som gir økt komfort under oppsett og når de tas av. I tillegg er den nye lydløsningen klar for såkalt «spatial audio» eller «romlig lyd» på norsk, slik at brukeren kan oppleve en ekte følelse av 3D-rommet når man er fordypet i VR-verdenen.
  • Naturlige beveglser:
  • Kontrollerne har nye intuitive kontrollfunksjoner som inkluderer et optimalisert knapplayout, suveren applikasjon- og spillkompatibilitet, og muligheten til å bli forhåndsparret via Bluetooth® for enkelt rett-ut-av-esken-oppsett. Window Mixed Reality-headset med fire kameraer muliggjør også 1,4 ganger mer bevegelsesfangst, samtidig som man opprettholder seks grader av frihet, uten å måtte ha behov for eksterne sensorer.
  • Langvarig komfort:
  • HP Reverb VR Headset G2 er mer behagelig enn forrige generasjon med større ansiktsmaske-pute for bedre vektfordeling i lengre VR-økter og valgfrie utskiftbare ansiktspakninger for enkel rengjøring mellom øktene. Brukere kan i tillegg vende ansiktsmasken 90 grader når de beveger seg frem og tilbake mellom den virtuelle og virkelige verden.
  • Alt føles flytende
  • HP Reverb VR Headset G2 inkluderer Windows Mixed Reality-støtte for en plug and play-opplevelse med de nyeste Windows Builds, noe som gir en rask og smertefri konfigurering, og SteamVR-kompatibilitet for tilgang til de mest populære spillene og applikasjonene.

Annonse