Annonse


Denne koster kun 4000 kroner

Sonys Xperia 10 II hørte vi først om tilbake i februar i år.

Nytter Snapdragon 665 for å presse prisen godt under 5000 kroner

Nå er mellomklassemobilen klar for forhåndsbestilling med følgende topp-punkter per HP:

  • Forbedret design som er slankere og lettere (151g), med IP65/IP68 vann- og støvresistens og Corning Gorilla glass 6 for bekymringsfri bruk
  • 21:9 bred, 6-tommers OLED-skjerm med videobildeoptimalisering for altoppslukende underholdning på farten
  • Nytt trippellinsekamera byr på helt nye kreative muligheter, med forbedret bildebehandling og nyheten Night mode

Sony opplyser at “telefonen er tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 25. mai og kommer i butikk fra 10. juni.”

Pris: 3990 kroner.

Sonys pressemelding

Xperia 10 II passer perfekt i hånden din, takket være en bredde på kun 69 mm., 21:9-formatet og vekten på bare 151 gram. Med IP65/IP68-sertifisering for vann- og støvresistans, samt Cornig Gorilla Glass 6, er Xperia 10 II laget slik at du komfortabelt kan konsumere underholdning uansett hvor du er.

Annonse
Xperia 10 II har et 6-tommers, bred 21:9 design og en ny, tynn OLED-skjerm med TRILUMINOS-teknologi. Samme teknologi finner du i BRAVIA®-TV-er, og den leveres med videobildeoptimalisering, noe som betyr at du kan nyte favorittinnholdet ditt med dypere sortnivå og mer livlige farger.

Takket være 21:9-skjermen, kan du også ta gaming til et nytt nivå og drømme deg bort i en enestående og ubegrenset opplevelse av det du ser på skjermen. 

21:9-formatet byr ellers på flere unike brukeropplevelser som er eksklusive for Sony, slik som flervinduvisning, hvor du kan ha to skjermbilder eller apper oppe samtidig for effektiv multi-tasking. I tillegg til Side Sense-funksjonen som gir enklere tilgang til dine favorittapper. 

Fang hvert øyeblikk med det nye trippellinsekameraetXperia 10 II er også utstyrt med et trippellinsekamera med henholdsvis en 12 MP-linse og to 8 MP-linser: ekstra bred vidvinkel (16 mm.), vidvinkel (26 mm.) og telefoto (52 mm.). Du kan også enkelt skreddersy bilder med forhåndsinnstilte innstillinger for matbilder, portretter, samt Night Mode, som sikrer bilder i høy kvalitet selv i situasjoner med lite lys. 

Utvid dine kreative muligheter ytterligere med bildetagning i 21:9-format og videoopptak i høykvalitets 4K-oppløsning.

Xperia 10 II er utstyrt med en Qualcomm Snapdragon 665 Mobile Platform-prosessor, som er designet for pålitelig ytelse og rask tilkobling. Sonys lydteknologi er også pakket inn i Xperia 10 II, med høyoppløselig lyd både med kabel (3,5 mm. jack-plugg) og trådløst.

Xperia 10 II leveres i svart og hvit med Android 10. 

Kilde:
Sony pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse