joeroganspotify
Joe Rogan har signert lisensavtale med Spotify.

Annonse


Joe Rogan går eksklusivt til Spotify – forsvinner fra YouTube

The Joe Rogan Podcast er en av de aller største podcastene i verden (andreplass hos Apple), så det er store nyheter når intervjueren, komikeren og UFC-kommentatoren velger side.

Lytt til Norges nye teknologi-podcast, Teknokratiet.

Forsvinner 1. september, og blir eksklusivt på Spotify på slutten av året

Og det er svenske Spotify han landet på. Ikke bare forsvinner han fra Apple Podcasts 1. september, men innholdet skal kun være på Spotify fra tampen av året, mens klipp lastes opp til YouTube. Slik det fungerer nå er alle episodene også å finne på YouTube, og er i motsetning til podcast-versjonen, helt fri for reklame.

Forblir gratis:

“Fra 1. september vil podcasten være tilgjengelig på Spotify så vel som på alle plattformer, og deretter på slutten av året vil den eksklusivt flytte til Spotify, inkludert videoversjonen.

Annonse


Det vil forbli GRATIS, og det vil være nøyaktig samme format. Dette er bare en lisensavtale, slik at Spotify ikke har noen kreativ kontroll over showet. De vil at jeg bare skal fortsette å gjøre det slik jeg gjør det akkurat nå.

Vi vil fortsatt ha klipp opp på YouTube, men fulle versjoner av showet vil først være på Spotify etter årets slutt. Jeg er spent på å ha støtte fra den største lydplattformen i verden, og jeg håper dere er der når vi bytter!,” forklarer Rogan.

Kilde:
The Verge

Annonse