callofdutywarzone
Utviklerne fortsetter å levere nytt innhold til Warzone i tillegg til å kaste ut jukserne. Da er det ikke rart spillet er populært.

Annonse


Warzone-jukserne griner over utestengelse

Call of Duty: Warzone, det helt gratis Battle Royale-spillet har hatt en virkelig eksplosiv vekst.

Mange juksere våknet opp og fant ut de hadde blitt kastet ut

Det hjelper at merkevaren er kjent, at Battle Royale fremdeles er populært og at det meste er gratis, men det er ingen tvil om at utviklerne også har gjort en god jobb med å holde spillet oppdatert med nytt innhold regelmessig, og nå har de endelig også fått bukt med mange juksere.

Klart vil det alltid være noen, men ved å kreve registrering mot mobil-nummer er det mye lettere å bannlyse de som ødelegger for alle andre, for alltid, så får det nesten bare være at noen sikkert er maniske nok til å handle nytt nummer for å plage andre.

Men å registrere mange Warzone-kontoer når man blir kastet ut, det er ikke lenger mulig. Merk at SMS-godkjenningen ikke gjelder om man har handlet Call if Duty og spiller den veien.

I april ble det kjent at over 70 000 juksere var blitt kastet ut. Spillet ble lansert 10. mars i år.

La oss bruke litt tid på å kose oss over en jukser som gikk bananas på et forum for tullekoppene, rett etter han oppdaget å ha blitt skygge-blokkert i spillet.

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse