warzone
Battle Royale-spillet Warzone er gratis og har alt for mange juksere på PC. Nå anbefales det å deaktivere crossplay mot PC til problemet er løst.

Annonse


UTE AV KONTROLL: Warzone-spillere gjør alt for å slippe PC-spillere

13. april meldte Infinity Ward at de hadde bannlyst over 70 000 juksere. Det er ikke i nærheten av å være nok.

Warzone er et gratis-spill, så det kommer til å være juksing, men nå har det tatt helt av

For spillet bugner over av juksere som på PC kan installere programvare for automatisk hode-sikte, ha null våpen-rekyl og mulighet til å se hvor alle fiendene på kartet er. Jo, også kan de se gjennom vegger. Da blir det vanskelig.

Vi setter alle pris på at studioet har fokus på å bannlyse juksere, men problemet er nå så massivt at konsoll-spillere ikke har noen annen utvei enn å deaktivere crossplay for å unngå spille mot PC-spillere.

Se selv hvordan det jukses

Ifølge FPS-ekspert Jack Frags fungerer ikke antijuksesystemet i det hele tatt. Jukserne prøver nemlig ikke en gang å skjule at de ikke spiller redelig, men er fremdeles ikke kastet ut.

Jack Frags tror ikke spillet følger med på statistikk for å luke bort jukserne, og at det også er problemer med systemet som skal snappe opp filer som modifiserer spillet for å å muliggjøre juksingen.

Han mener at å deaktivere crossplay mot PC er det eneste riktige å gjøre for utviklerne finner ut av hvordan de skal løse dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse