bingwallpaper
Bing Wallpaper må lastes ned i lenken i artikkelen - den finnes ikke i Microsoft Store.

Annonse


Last ned Microsofts smarte bakgrunnsbilde-app

Microsoft har lansert den smarte appen Bing Wallpaper.

Endrer til en ny Bing-bakgrunn hver dag

“Bing Wallpaper inneholder en samling av vakre bilder fra hele verden som tidligere er vist på Bing-hjemmesiden. Ikke bare vil du se et nytt bilde på skrivebordet ditt hver dag, men du kan også bla gjennom bilder og lære hvor de kommer fra.”

Dessverre ser appen ut til å låse til maks et bilde per dag, med andre ord kan du ikke hoppe over et om du ikke liker det, i hvert fall ikke første dag.

Ønsker du skal angi Bing som standard søkemotor

Poenget for Microsoft er ikke nødvendigvis å servere deg et bakgrunnsbilde som automatisk aktiveres som bakgrunn, men å overbevise deg til å skifte til Bing:

Annonse


“Finn det du trenger for å gi liv til ideene dine. Se ferske nyheter og motta intelligente svar når du søker på Bing. Pluss, hvis det er tilgjengelig der du befinner deg, så kan du registrere deg for Microsoft Rewards for å tjene poeng – bare ved å søke – og innløse dem for gavekort, bidrag til konkurranser, ideelle organisasjoner og mer.”

Appen er ikke å finne i Microsoft store, men kan lastes ned her.

Microsoft prøver seg som nevnt i installasjonsprogrammet – takk nei om du foretrekker din allerede installerte søkemotor:

Kilde:
Microsoft

Annonse