Annonse


Sjekk ut OnePlus 8! De skal avsløre den 14. april

Vi kjenner allerede til de aller fleste OnePlus 8-spesifikasjonene, men det er mer å røpe, også om designet.

Oppdatert, 16:16

OnePlus har avslørt at OnePlus8-serien skal avsløres 14. april 17:00. Det er jo like greit de avslører datoen nå, nå som de offisielle pressebildene lekket.

Selskapet bekrefter 5G og kjapp panel-oppdatering.

Annonse
Dette melder OnePlus i pressemeldingen:

Etter å ha introdusert 90Hz AMOLED-skjerm i fjor, vil OnePlus i år løfte «rask og sømløs»-opplevelsen til et nytt nivå. Mobilselskapet er klare for å lansere en komplett serie med 5G-enheter med enda bedre skjermer og raskere ytelse enn noen gang. 

Under lanseringen vil en nyutviklet skjerm med 120Hz oppdateringsfrekvens bli introdusert, som vil gi en enda bedre flyt-opplevelse på OnePlus-telefonen. I tillegg vil det være andre nye og spennende teknologier som løfter OnePlus’ flaggskip ytterligere.

– Med OnePlus 8-serien introduserer vi den kraftigste og fineste smarttelefonenserien noensinne. Vi har kombinert 5G-funksjoner med spesialkonstruerte skjermer og OnePlus’ kraftige ytelsesoppsett. 8-serien vil gi en ny dimensjon av sømløs brukeropplevelse til alle våre kunder, sier Pete Lau, grunnlegger og administrerende direktør i OnePlus, og legger til:

– Ingen detaljer er for små for oss, ettersom vi alltid drives av å levere den beste brukeropplevelsen med våre Premium-flaggskip-enheter, avslutter Lau.

Vi følger avsløringene tirsdag 14. april 17:00.

Bilde: OnePlus

HDR10+ og 120Hz

Før vi tar en titt på designet la oss først høre litt mer om panelet som høres ekstra bra ut i år.

Ishan Agarwal, som også står for bildelekkasjen, avslører at 6.78″-panelet med 120Hz-oppdatering (vi håper vi kan velge mellom flere Hz som dette Samsung Galaxy S20-trikset gir mulighet til) har mer nøyaktig fargegjengivelse enn tidligere, samt MEMC, HDR10+ (1400 nits) og 10bit HDR som alltid er aktivert.

Vibreringen er også oppgradert i 8-serien med Haptics 2.0. De nye mobilene ventes neste måned.

Designet

Nå til utseende til mobilen som nå også har lekket takket være samme mann. Vi har tidligere sett lekkasjer av designet, men ikke alle fargevariantene og ikke de endelige modellene. Til nå.

Det er snakk om tre forskjellige farger:

  • Interstellar Glow
  • Glacial Green
  • Onyx Black

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse