huaweip40
Torsdag 26. mars avslører Huawei endelig P40-serien og de har... kamerafokus. Overraskelse! Nei, egentlig ikke, men kanskje har de fått til noe virkelig rått? De har klart det før med P-serien.

Annonse


Nå har de avslørt den: Huawei P40

Huawei skal lansere P40-serien i morgen klokka 14:00.

Følg med her klokken 14:00 i morgen

Selskapet direktestrømmer på denne adressen og har sluppet en knapp teaser som gir et lite inntrykk av hvordan mobilen blir (se galleriet under så slipper du pause videoen for å få med deg detaljene).

Vi har hørt motstridende meldinger om kamera-funksjonene til flaggskipet, spesielt lurer vi på hvordan de løser zoom denne gang med fersk konkurranse fra Samsung Galaxy S20 Ultra.

Huawei har tidligere imponert oss og bransjen stort, det er ikke lett å glemme P20 Pro, og se bildene P-serien var i stand til våren 2018.

Følgende P40 Pro-spesifikasjoner er ryktet:

  • S20 Ultra har et 40MP-kamera i front, og P40 Pro er nærme, men stopper på 32MP med dybdesensor. Kameraet er skapt sammen med Leica og døpt «Leica Ultra Vision Quad Cam» (50MP+40MP+12MP+ToF).
  • XD Fusion Engine, skapt av Huawei, er ikke helt avslørt hva gjør, men vi tror det er for kjapp behandling av HDR-bilder.
  • Kirin 990 CPU-en fra Huawei driver alt dette, og den har 5G, men mangler mmWave-støtte og med et 4200mAh batteri.

Huawei 40 teaser:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse