edgechromewebstore
Dette var meldingen Edge-brukere ble møtt med i Chrome Web Store. Nå er meldingen endret til en langt hyggeligere en fra Microsoft.

Annonse


Det var aldri greit at Google gjorde dette mot Edge-surfere

22. februar meldte vi:

“Bruker du Microsofts nye Edge-nettleser basert på nøyaktig den samme plattformen som Google Chrome, Chromium, advarer Google og hinter i den retning at Edge ikke er en sikker nettleser. I stedet håper de du laster ned Chrome igjen.”

Google-advarsel byttet ut med hyggeligere Microsoft melding

Nå har Google sluttet med stuntet etter en god del kritikk fra teknologi-media, inkludert oss. Google forklarte aldri hvorfor Edge potensielt er en usikker nettleser ved installasjon av utvidelser fra Chrome Web Store og har derfor valgt å fjerne meldingen.

I stedet møtes nå Edge-brukerne av en helt annen melding. Poenget er at begge nettleserne er bygget på samme rammeverk, og at en farlig utvidelse vil ramme begge uansett.

Annonse
Dette er den nye meldingen:

“Du kan nå installere utvidelser fra Chrome Web Store med Microsoft Edge”.

Det er ikke bare Google som fører annen tone nå, også Microsoft har endret ordlyden og serverer brukerne med spørsmålet om de ønsker å tillate utvidelser fra andre butikker i stedet for en mer advarende tone. Trolig har de to snakket sammen og blitt enige om en våpenhvile. I hvert fall inntil videre.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse