IPhone film
Apple viser gledelig frem iPhone i filmer, men ikke uten forbehold.

Annonse


Regissør avslører det Apple ikke vil du skal vite

I filmbransjen er produktplassering helt vanlig, men sjelden får vi vite noe om detaljene i avtalene mellom partene.

Nå kan regissøren Rian Johnson, som blant annet regisserte Knives Out, avsløre en interessant detalj om produktplasseringavtalene for iPhone i filmer.

Ifølge Johnson synes Apple at det er helt greit at iPhone blir brukt i filmer – det er jo tross alt god reklame. Men; hvis filmen inneholder skurker, får ikke disse personene lov til å vise frem telefonen på kamera.

– Jeg bør kanskje ikke si dette….

Regissøren kommer med avsløringen i et intervju med Vanity Fair.

Annonse


– En annen morsom ting er at….jeg vet ikke om jeg egentlig bør si dette, for kanskje kommer det til å ødelegge for min neste mysterie-film jeg skal skrive, men samme det, jeg sier det. Det er nemlig veldig interessant, sier Johnson i intervjuet, før han følger opp:

– Apple lar deg bruke iPhone i filmer, men skurker får ikke lov til å vise iPhone på kamera. Hver eneste filmprodusent som har en skurk i filmen sin ønsker sikkert å drepe meg nå, sier den kjente regissøren.

Skal vises frem i sitt beste lys

Som MacRumors påpeker, er det ingen hemmelighet at Apple har strenge retningslinjer for slikt. For eksempel sier selskapet at produkter kun skal vises frem «i sitt beste lys og på en måte eller kontekst som reflekterer at Apple-produkter og Apple Inc. foretrekkes».

Se intervjuet i videoen under:

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse