Tim Cook Apple
Flere i Apple-ledelsen blir forfulg og plaget av en mann.

Annonse


Tim Cook plaget av stalker

Apple har søkt om, og fått innvilget, et besøksforbud for en mann som skal ha forfulgt og plaget Tim Cook og andre toppsjefer i selskapet.

Forsøkte å overrekke blomster

Ifølge rettsdokumenter skal Rakesh «Rocky» Sharma ha ringt flere Apple-direktører og lagt igjen «forstyrrende» beskjeder på svareren.

Det hele skal ha toppet seg i desember i fjor da mannen tok seg inn på Cooks private eiendom. Ifølge dokumentene skal mannen har forsøkt å overrekke blomster og en flaske champagne til Apple-sjefen.

Truet Apple-direktører

Også i januar gjorde mannen det samme, men denne gangen kom han seg helt til døren og ringte på. Han var imidlertid borte da politiet ankom stedet.

Annonse


Rettsdokumentene avslører også at Sharma skal ha truet flere Apple-direktører med vold. «Jeg bruker ikke ammunisjon, men jeg vet om folk som gjør det», skal han ha sagt i en telefonsamtale med Apples kundesupport.

Må holde seg langt unna

Nå har Sharma fått streng beskjed om å holde seg langt unna Apples hovedkvarter og Cooks private eiendom. Besøksforbudet gjelder frem til 3. mars, men kan potensielt bli forlenget etter sakens høring som skal foregå samme dag.

Kilde:
Business Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse