Borderlands
Borderlands-universet blir etter hvert mulig å oppleve på kinolerretet.

Annonse


Borderlands blir film – dette er handlingen

Lionsgate har sittet på filmrettighetene for Borderlands-serien siden 2015, men det har i lang tid vært stille rundt den kommende filmen.

Les også: Uncharted-filmen utsatt – igjen

Begynner innspillingen i år

Men nå letter Lionsgate litt på sløret, for første gang på veldig lenge.

For det første: Filmingen skal etter planen settes i gang i år.

Annonse


For det andre: Regien er det Eli Roth som skal stå for. Han har blant annet filmene Cabin Fever og Hostel på CV-en.

– Jeg er så spent på hvordan det blir å dykke ned i Borderlands-verdenen. Jeg kunne ikke gjort dette med et bedre manus, produsentteam og studio, sier Roth i et intervju med Deadline.

Plottet dukket opp på nettet

Plottet er ikke bekreftet, men et sammendrag lekket på nettet i fjor sommer. Hvis informasjonen stemmer er handlingen denne.

«En legendarisk tyv ved navn Lilith vil være protagonisten i en ny historie som inkluderer gjenkjennbare ansikter, som fan-favoritten Claptrap. I filmen vil man følge Lilith, som befinner seg i Atlas Corporation-fengselet, når hun får sjansen til å komme seg ut i frihet ved å redde fengselssjefens datter, Tiny Tina, på planeten Pandora. Oppdraget tar en uventet vending når det blir klart at den lille jenta er nøkkelen til å låse opp et verdifullt utenomjordisk velv som Atlas ønsker å ha helt for seg selv».

– Tror vi har knekt koden

– Vi tror vi har knekt koden for hvordan vi kan bringe den anarkistiske Borderlands-verdenen til det store lerretet på en måte som oppleves som fersk, overbevisende og cinematisk for kinogjengere og fans av spillet, sier Lionsgate-president Nathan Kahane.

Kilde:
Deadline

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse