instagram-ipad-app
Instagram-sjefen røper grunnen til at de ikke har prioritert tjenesten på iPad.

Annonse


Instagram-sjefen forklarer hvorfor de ikke har en dedikert Instagram-app

Det er vanskelig å tro, men selv nå i 2020 har ikke Instagram en egen app for iPad. Det betyr at Instagram til tross for at de stadig introduserer nye, og ofte overfladiske funksjoner, ikke har prioritert en dedikert iPad-applikasjon.

– Vi har lyst, men …

Grunnen til dette har lenge vært et mysterium, men nå letter Instagram-sjefen Adam Mosseri på sløret i et svar til en bruker som stiller spørsmålet.

Og Mosseri peker på ressursutfordringer som årsaken til at vi hittil ikke har fått bryne oss på bildedelingsplattformen med Apples nettbrett. For hør på dette: selskapet har nemlig ikke tilstrekkelig med ressurser til å utvikle for begge plattformer, ifølge Mosseri.

Instagram har nok saker på hendene understreker Mosseri, og disse tingene skal visstnok være mer lukrative enn en applikasjon på iPad.

Annonse


Facebook har ressursene de trenger

Om det noensinne kommer en egen app for Apples nettbrett er usikkert, men det man vet med sikkerhet er at Instagrams morselskap, Facebook, på lang vei er økonomisk sett god for utviklingen av en slik app dersom de virkelig ønsker det.

Kilde
9To5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse