psvr-ps5
Et nytt VR-hodesett til PS5 kan være på vei ifølge Bloomberg.

Annonse


Hinter til nytt PlayStation-VR for PS5

Det er ingen overraskelse at PS5 vil ha støtte for dagens VR-hodesett fra Sony på samme måte som konsollen ellers vil ha kompatibilitet med programvare originalt tilhørende PS4.

Full overhaling eller bare enkelte forbedringer?

Et stort mysterium er likevel hvorvidt Sony planlegger et nytt VR-sett for nestegenerasjon spillkonsoll, og ifølge Bloomberg er svaret på det ja. Avisen melder at den japanske giganten har et nytt VR-hodesett på vei til PlayStation 5, men det er usikkert om det handler om en kraftig oppgradert VR-opplevelse eller om det bare er mindre justeringer til dagens modell.

I 2017 lanserte de en slik oppdatert variant med bedre kabelhåndtering og mer kompakt ledning under modellbetegnelse CUH-ZVR2.

Hittil har Sony solgt fem millioner PSVR-enheter og satset betydelig på et bredt sortiment med VR-spill, blant annet Blood & Truth og Astro Bot Rescue Mission. De er ventet å trekke satsingen enda lenger, men det kan vise seg å være en lettere oppgave dersom de samtidig oppgraderer teknologien som begynner å bli litt utdatert, med forholdsvis lav skjermoppløsning på 1090×960 på hvert øye.

Kilde
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse