samsung-galaxy-home-mini
For å få tak i en slik så må du forhåndsbestille S20 i Sør-Korea.

Annonse


Du må forhåndsbestille S20 i Korea for å få tak i en Galaxy Home Mini

Etter flere års venting for enkelte kan man endelig få tak i et av Samsungs Bixby-aktiverte smarthøyttalere, og det kun hvis ting klaffer skikkelig: du må forhåndsbestille en Galaxy S20, og det må du gjøre i Sør-Korea.

Kan ikke kjøpes alene

Nettstedet TizenHelp har nemlig lagt merke til at Samsung deler ut Galaxy Home Mini til de som forhåndsbestiller selskapets nylig annonserte Galaxy S20-serie før 26. februar.

De melder samtidig at de ikke ser noen mulighet til å kjøpe selve høyttaleren alene.

Samsung annonserte først Galaxy Home-produktlinjen under et Note 9-arrangement i 2018, og etter dette har det mildt sagt vært rene berg-og-dalbanen for produktet. Ved årets CES-arrangement uttalte Samsung at Galaxy Home Mini lanseres “tidlig 2020” og vi er nå her, uten at produktet ble vist frem under Galaxy Unpacked-møtet som fant sted for få dager siden.

Kilde
Engadget

Annonse