Byte app
Byte følger i Vines fotspor.

Annonse


Last ned helt nye «Vine» til iOS og Android nå

Vine, som en gang var en populær app, ble etter hvert kjøpt opp av Twitter og senere lagt ned.

Men den originale Vine-skaperen, Dom Hofmann, mistet aldri troen på at korte videoer som spilles i loop kunne slå an hos publikum igjen.

Kun seks sekunder

Nå har Hofmann lansert en ny app kalt Byte.

Byte lar deg filme og laste opp videoer. Men i likhet med Vine må klippene vare i seks sekunder. Du kan redigere klippene dine i appen, men de kan ikke overskride denne lengden når videoen deles.

Annonse


Du kan laste ned Byte til iOS og Android nå.

Appen kommer ikke som en total overraskelse, for i 2017 annonserte Hofmann at han jobbet med en Vine-etterfølger. Det har imidlertid vært stille rundt appen det siste året, så helgens lansering var uventet.

Enkelhet

Poenget med Byte er naturligvis å dele videoer med andre. Derfor er appen utstyrt med en sosial «feed» der nytt innhold dukker opp. Du får også tilgang til en «Explore»-side som lar deg oppdage nytt innhold.

Dy kan ikke legge til filtre, musikk eller andre effekter. I så måte skiller appen seg fra TikTok.

Skal være mulig å tjene penger

Hofmann sier at han er opptatt av hvordan innholdsprodusenter kan tjene penger gjennom den nye appen. Dette er noe TikTok ikke har lagt særlig vekt på enda. Byte lover nå at et pilotprogram skal settes i gang – via dette programmet kan populære brukere bli en «partner» og potensielt tjene penger.

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse