Annonse


Dette er Samsungs svar på AirDrop

Gjør deg klar for en Android-basert utgave av «AirDrop» for Samsung Galaxy-telefoner.

Kommer trolig til Galaxy S20

Max Weinbach i XDA-Developers har nå funnet bevis på at Samsung jobber med en funksjon kalt «Quick Share». Denne funksjonen kommer visstnok til Galaxy S20-serien, som avdukes neste måned.

Weinbach klarte å få funksjonen til å kjøre på en Galaxy 10+ og en Galaxy Note 10. Foreløpig fungerte det ikke å overføre filer mellom enhetene, men Weinbach kunne i det minste avsløre grensesnittet og den grunnleggende funksjonaliteten.

Kan lastes opp til skyen

«Quick Share» blir tilgjengelig via innstillingspanelet og derfra får du en oversikt over alle Samsung-enheter som er i nærheten. Hvis en enhet i nærheten støttes, kan du sende bilder, video, filer og kontakter ved hjelp av Quick Share. Samsung lar deg også midlertidig laste opp filer til Samsung Cloud. Disse filene vil deretter strømmes og lastes ned til Samsung Smart Things-enheter. Disse filene kan være på på opptil 1 GB og du kan totalt sende 2 GB per dag.

Annonse


Hva med eldre enheter?

Trolig vil flere Samsung-enheter benytte seg av denne teknologien etter hvert. Kanskje blir Quick Share tilgjengelig via en programvareoppdatering til eldre modeller, både telefoner og Samsung-PC-er.

Kilde:
XDA Developers

Annonse


Annonse


Annonse