xboxseriesxleak
Microsofts Xbox Series X er avbildet for første gang på avveie. En liten del av en pose gir en anelse av hvor stor den blir i forhold til andre enheter under TV-en.

Annonse


Xbox Series X-avsløring: her er den

To bilder av en Xbox Series X-prototype (med designet vi kjenner fra reklamen) har dukket opp på Twitter fra brukeren Doug – XBOX SERIES X (@Doug_DragoX).

Innebygget strømforsyning og 2 X USB-porter

Det er ikke mye interessant på denne profilen som ble registrert sommeren 2016, utover en tweet fra grytidlig i dag morges: to bilder av Microsofts kommende konsoll, eller mer nøyaktig: en prototype.

Skal være ekte vare

Hvordan vet vi at den er ekte? Utover bildene som ser ekte nok ut, testet en leser av tweeten å registrere serienummeret (som burde ha blitt hvisket ut – nå vet Microsoft garantert hvilken utvikler denne tilhører) til sin Microsoft-konto, og det skal ha gått glatt.

Det ser i det minste ut til at vi endelig kan fastslå at Xbox Series X får innebygget strømforsyning og 2 X USB-porter på baksiden (A, ikke C), i tillegg til en port for tidlige utviklere.

Uansett håper vi på flere lekkasjer, for det er lenge til julen 2020.

Serienummeret matcher naturligvis ikke med et lansert produkt (merk at det kun er 1 x HDMI-inn, og ingen ut for TV-funksjoner):

Annonse


Annonse


Annonse