fortnite-oppdatering-ios-kontroller-120fps
Gitt at du har en nyere iPad Pro så kan du nå spille Fortnite i 120 FPS. Det er svært imponerende for et nettbrett – man skal vanligvis ty til gode spill-PCer for å spille med så jevnt bilde.

Annonse


Fortnite på iOS med forbedringer: 120 FPS på iPad Pro, bedre kontrollstøtte

Selv om Fortnite-kaoset ser ut til å ha avtatt litt det siste året så er det fremdeles et veldig populært spill som til stadighet bearbeides av Epic Games. Selskapet har nå introdusert en oppdatering til spillets mobilutgave på iPad og iPhone som er verdt å ta en ekstra titt på.

120 bilder i sekundet på iPad Pro, følsomhet i joystick

De største endringene i oppdateringen innebærer mer sofistikert kontrollerstøtte og at spillet skal kunne kjøre med 120 bilder i sekundet på kompatible enheter (les: iPad Pro 11-tommer og 12.9-tommer fra samme generasjon).

Det betyr nok at Epic Games har funnet på måter å unytte mer av potensialet til Apples A12X Bionic-brikke som gjør at de går fra allerede solide 60 bilder i sekundet til det dobbelte – en endring vi ikke hadde forutsett med det første, men som vi ønsker velkommen. At man faktisk vil være i stand til å oppleve spillet med 120 FPS på iPad Pro involverer nok også effektiv bruk av ProMotion-teknologien som finnes på nyere iPad.

Utover dette er det som nevnt bedre kontrollerstøtte. Fortnite på iOS har lenge vært aktivert for bruk av kontrollere (Xbox One, PS4), men det er først nå at utviklerne legger til rette for bruk av de analoge stikkene, L3 og R3.

Annonse
Spiller du Fortnite på mobil/nettbrett?

Kilde:
9To5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse