iphone-12-ram-oled
iPhone 12 kan ende opp med å se slik ut, men da sannsynligvis med en busslomme i tillegg.

Annonse


Alle iPhone 12-modeller har OLED, men kun to av dem får 6GB minne

Analytikerne Timothy Arcuri og Munjal Shah har delt en rapport med MacRumors der det hevdes at samtlige av årets nye iPhone-modeller vil ha OLED-skjerm, men at det er områder der man finner betraktelige forskjeller. Blant annet vil kun to av de fire modellene være utstyrt med 6GB minne.

Alle med OLED, kun to med 6GB minne

Disse opplysningene er ikke helt i samsvar med tidligere rapporter der det har blitt påpekt at Apple kommer til å fortsette å bruke LCD-skjerm på utvalgte modeller.

Følgende modeller forventes lansert sent i 2020:

  • 5.4-tommers “billig”-modell, omtrent på størrelse med iPhone 8
  • 6.1-tommers “billig”-modell
  • 6.1-tommers premium-modell
  • 6.7-tommers premium-modell

De to siste skal ifølge rapporten oppgraderes til mobiler med 6GB minne mens de to budsjettvariantene skal ha 4GB. Et annet stort skille mellom disse mobiltelefonene er bruken av kamerasensorer: de billigere modellene får to sensorer på hovedkameraet mens premiumvariantene får tre hver.

Annonse


I tillegg kan du forvente andre forskjeller, som blant annet ulik effektivitet i hvordan man har greid å utnytte smarttelefonens frontareal for skjerm i forhold til rammer. Alt dette kommer naturligvis i tillegg til en massiv designendring der Apple går tilbake til skarpere og mindre avrundede kanter, slik vi kjenner det igjen fra iPhone 4.

iPhone 12 Specs Include OLEDs for All Models, but 6GB RAM for Two Variants
Slik kan iPhone 12 se ut. Renderfoto hentet fra Ben Geskin/Smazizg.

Kilde:
Wccftech

Annonse