ZBOX-MI662NANO-2-820x521-5e1c250c2acbc
Mini-PCene kalles ikke mini uten grunn: de er knapt større enn en smarttelefon. Nå kommer de med både Radeon og Ryzen.

Annonse


Zotac sin nye PC er på størrelse med en stor smarttelefon, kommer med Ryzen og Radeon

Du forbinder sikkert Zotac med grafikkort, men de har etterhvert satt sammen en solid samling med små mini-PCer i kompakt formfaktor som ikke særlig mye større enn iPhone 7 eller 8 Plus, eller en annen typisk smarttelefon i 2020 for den saks skyld.

Haugevis av tilkoblingsmuligheter

De står for noen av de minste stasjonær-PCene der ute og tar det nå til et nytt nivå: heretter får du Zotac ZBOX Nano med en Ryzen APU for første gang slik at du fremfor Intel-prosessor får både Ryzen og Radeon fra AMD. Sist de lanserte en noenlunde tilsvarende maskin med AMD var i 2015.

ZBOX Nano er utstyrt med en Ryzen 3 3200U – ikke all verdens, med andre ord – men et habilt valg for en maskin som er på størrelse med en mobiltelefon. Den drar 15w på sine to kjerner og fire tråder, har 2.66GHz og 3.5GHz i henholdsvis vanlig- og turboklokkehastighet.

Ryzen-prosessoren kommer også med et Radeon Vega 3-grafikkort, og maskinens minnestøtte er ikke den mest voldsomme: du får mulighet for opptil to koblinger (maks DDR4 2400) som totalt kan gi deg 32GB.

Annonse


For lagring er det ikke bare en 2.5″ SATA-plass, men også en M.2-kobling. Av tilkoblingsmuligheter på baksiden har du fire USB 3.0, HDMI 2.0 samt DisplayPort 1.4. Foran har du atter en USB 3.0-inngang samt SD-kortleser og to USB-C.

Under kan du se en video der Zotac ZBOX Nano er satt ved siden av en iPhone 9 Plus for sammenligning av størrelse:

Vurderer du mini-PC fra Zotac nå som de tilbys med AMD?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse