samsung-s20-skjerm

Annonse


Ryktene vi ikke ville høre – beholder Samsung 60Hz på Galaxy S20?!

De siste månedene har det generelt vært liten tvil om at Samsung har hatt planer om å hoppe på toget som er å øke bildefrekvensen på smarttelefonene sine, slik vi har sett både Google og OnePlus gjøre.

Sannsynligvis en misforståelse

Ryktene har også vært i retning av at selskapet tar det et hakk videre til 120Hz fremfor 60Hz eller 90Hz, men nå kan det hende at det ikke er noe medhold i disse ryktene likevel.

Men vi sier det allerede nå: vi anser det som svært sannsynlig at tilbakevisningen av de opprinnelige ryktene har oppstått på grunn av en misforståelse – det ville vært veldig rart om Samsung fremdeles lente seg på 60Hz-skjermer i 2020 for flaggskiptelefonene deres.

Uansett: det er altså velkjente IceUniverse som er på ballen igjen, og mener at han kan ha tatt feil når han tidligere har spredt rykter om at Samsung Galaxy S20 får 120Hz-skjerm. Ikke bare er det prat om at 120Hz droppes – 90Hz brukes ikke som et alternativ, noe som gjør at man ender opp med 60Hz som dagens flaggskiptelefoner fra Samsung.

Annonse


For noen timer tilbake er han allikevel overbevist om at Samsung ikke vil snu, og at skjermen blir jevnere enn de fleste på markedet:

Noe annet ville vært rart ettersom det allerede er Samsung som leverer skjermer med kapasitet til høyere bildefrekvens enn 60Hz. Den eneste naturlige årsaken vi kan tenke oss at kan hindre selskapet i å oppgradere er batterikapasitet da det er rimelig å anta at 120Hz vil være ganske belastende for batteriet på den kommende flaggskiptelefonen.

Hva enn Samsung finner på å gjøre finner vi ut av tidlig i februar – inntil da vil vi holde et øye med de viktigste lekkasjene og ryktene.

Dropper du Galaxy S20 hvis den har 60Hz-skjerm?