plex
Plex skal endres i tiden som kommer. Blant annet vil du se endringer som gjør at det minner litt om Apple TV-appen.

Annonse


Plex blir mer lik Apple TV-appen, får mulighet for abonnering, “deep link” og mer

Det meldes av flere medier at Plex er i prosessen med å implementere en rekke nye funksjoner som gir tjenesten et større utvalg og flere tilbud med innhold som de ikke nødvendigvis står for hosting av selv.

Deep link og abonnementer

I praksis ser det ut til at Plex ønsker å integrere funksjonalitet som tilbys i Apple TV-applikasjonen, noe som innebærer at man blant annet får tilgang til Apple TV-kanaler og såkalt “deep linking”. Sistnevnte betyr at man henter innhold fra andre tjenester som ikke er tilgjengelige i form av kanaler. I denne prosessen blir man sendt over til den respektive tjenesten for å se innholdet.

Videre vil utstrakte muligheter for å abonnere på tjenester bli introdusert i Plex, der man for eksempel skal kunne betale for HBO, men se på innholdet direkte i Plex-applikasjonen.

Med disse endringene på vei er det fremdeles et mål å forbedre utvalget med innhold som støttes av reklame. Aller helst ønsker Plex-sjef Keith Valory at dette utvalget skal være betraktelig utvidet før “deep linking” introduseres, men han utelukker ikke at det kommer tidligere dersom muligheten byr seg.

Annonse


Bruker du Plex aktivt nok til at disse endringene vil påvirke deg stort?

Kilde:
9To5Mac

Annonse