asus-rog-swift

Annonse


Trodde du bildefrekvens på 265Hz var ekstremt? Da bør du se ROG Swift 360Hz

Nvidia og Asus har ingen planer om å være på latsiden når det gjelder innovasjon og generelt det å fremme ny og mer avansert teknologi. I partnerskap har de nå utviklet den første gamingskjermen med 360Hz bildefrekvens, ment for bruk i esport-sammenheng.

– 240Hz ikke godt nok for de beste

Skjermen kalles ROG Swift 360Hz, og intensjonen er at skjermen skal fylle et gap i esportverden der ting kan avgjøres på bakgrunn av noen knappe millisekunder. Derfor vil de legge opp til at spillerne som ønsker å dra det lengste strået faktisk kan utnytte denne muligheten.

ROG Swift 360Hz Front

Republic of Gamers skriver på sin nettside at tester man har utført på spill som Counter-Strike: Global Offensive og Overwatch har bevist at 240Hz-skjermer ikke gjør en tilstrekkelig god nok jobb med å vise frem hver eneste frekvens, noe man særlig legger merke til desto bedre maskinvare en bruker.

Skjermen kommer i en relativt kompakt 24.5-tommers størrelse og gjør ifølge ROG unna 54 forskjellige frekvenser hver gang du blunker. Til sammenligning vil du oppleve ni frekvenser dersom skjermen er på 60Hz.

Annonse


ROG Swift 360Hz kommer altså i tillegg til den aller første bærbare gaming-PC-en med 300Hz bildefrekvens.

Kilde:
ROG (Asus)

Annonse


Annonse


Annonse