JBL trådløse ørepropper
Det er tydelig hvor JBL har hentet inspirasjon fra.

Annonse


JBL utfordrer Apple med fargerikt «AirPods»-alternativ

JBL har for alvor begynte å avsløre nye produkter i forkant av CES-messens åpning i morgen.

Et av disse produktene er ekte trådløse ørepropper kalt TUNE 220TWS. Proppene er rett og slett JBLS svar på originale AirPods.

Under tusenlappen

JBL vinner trolig ingen pris for navnevalget, men proppene er likevel interessante. De koster 100 dollar, ca 900 kroner og har et enkelt design. De kan minne om AirPods, men TUNE 220TWS kommer i langt flere farger enn det Apples propper gjør.

Mer enn godkjent batteritid prisen tatt i betraktning

Ifølge JBL tilbyr proppene tre timer på én opplading, to/tre timer mindre enn originale og andre generasjons AirPods. Ladeetuiet gir deg imidlertid 16 ekstra timer med batteritid, noe som er mer enn godkjent.

Annonse
Proppene har imidlertid ikke støtte for virtuelle assistenter. Hvis du vil ha trådløse JBL-ørepropper med virtuelle assistenter bør du heller gå for LIVE 300TWS.

Lanserer også en dyrere storebror som er mer egnet for trening

LIVE 300TWS støtter både Google Assistant og Amazon Alexa.

300TWS har også JBLs TalkThru-modus som sørger for å dempe lyden fra telefonen og forsterke lyden på stemmer, noe som gjør det enklere å snakke med folk uten å måtte ta ut øreproppene.

I tillegg har LIVE 300TWS AmbientAware, en gjennomsiktighetsmodus som lar deg høre hva som skjer rundt deg mens du har proppene i øret.

1 300 kroner

300TWS varer i opptil fire timer på én opplading og med ladeetuiet får du 14 ekstra timer.

Hvis du vil ha disse proppene må du i så fall ut med 150 dollar, ca 1 300 kroner.

Mangler støydemping

Verken 220TWS eller 300TWS tilbyr aktiv støydemping, noe prisen også gjenspeiler. Men i kategorien for ekte trådløse ørepropper uten støydemping kan JBL definitivt ende opp med å bli en verdig konkurrent.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse