dusjhode høyttaler
Moxie AI Speaker er en Alexa-støttet dusj-høyttaler.

Annonse


Dette dusjhodet må lades, men det er det en god grunn til

Dusjen har tradisjonelt sett vært en frisone der man kan ta en pause fra teknologi. Men med vanntette telefoner og et umettelig behov for underholdning er det ikke lenger uvanlig å ta med seg underholdningen inn i dusjen.

Kan monteres på dusjhodet du allerede bruker

Selskapet Kohler er smertelig klare over dette. Men de har samtidig innsett at det kanskje finnes bedre løsninger enn å ta med telefonen når kroppen skal rengjøres.

Derfor lanserer selskapet en portabel høyttaler kalt «Moxie AI Speaker». Den kan kjøpes enten med eller uten et dusjhode. Det betyr at den kan monteres på dusjhodet du allerede eier, hvis du ønsker det.

Høyttaleren, som har lyd fra Harman Kardon, støtter Amazon Alexa og festes ved hjelp av magnetisme. Naturligvis er den også vanntett med en IPX67-sertifisering.

Annonse


6-7 timer lyttetid

Lyden er justert for baderomsmiljø, noe som gjør at du skal kunne høre musikken godt, til tross for at vannet renner fra dusjhodet. Moxie AI Speaker har også taktile knapper som lar deg styre musikken manuelt.

Kohler lover 6-7 timer med lyttetid på én opplading.

Høyttaleren blir tilgjengelig for bestilling senere i år og koster mellom 900 – 2 000 kroner avhengig av hvilken modell du går for.

Kilde:
VentureBeat

Annonse