epic-games-store-gratisspill

Annonse


Disse tre spillene får du gratis på Epic Games Store: Steep, Darksiders og Darksiders 2

Epic Games har gått kraftig til verks med gratisspill det året som har vært, hvor de rundet av det hele med en “12 Days of Christmas”-kampanje. Slutten på denne markerer en stor dag ettersom man nå kan gjøre krav på ytterligere tre spill: Steep, Darksiders: Warmastered Edition og Darksiders: Deathnitive Edition.

For å skaffe disse til samlingen din så må du gjøre krav på dem innen neste torsdag, den 9. januar.

Begge Darksiders-spillene er remaster-versjoner av originalene som har både forbedret grafikk og alle utvidelsespakker der det finnes, noe som er tilfellet med Darksiders 2.

Ubisofts Steep kan være greit å få med seg dersom man er glad i sportstitler og spesielt dersom denne interessen også beveger seg mot ekstrem vintersport i et multiplayer-miljø, måtte det være flyvning med vingedrakt, paragliding, snowboard- eller skiaktiviteter.

Spillene får du tak i her.

Annonse


Annonse


Annonse