Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Disse tre spillene får du gratis på Epic Games Store: Steep, Darksiders og Darksiders 2

Spill: Gjør krav på dem før 9. januar.

Epic Games har gått kraftig til verks med gratisspill det året som har vært, hvor de rundet av det hele med en «12 Days of Christmas»-kampanje. Slutten på denne markerer en stor dag ettersom man nå kan gjøre krav på ytterligere tre spill: Steep, Darksiders: Warmastered Edition og Darksiders: Deathnitive Edition.

For å skaffe disse til samlingen din så må du gjøre krav på dem innen neste torsdag, den 9. januar.

Begge Darksiders-spillene er remaster-versjoner av originalene som har både forbedret grafikk og alle utvidelsespakker der det finnes, noe som er tilfellet med Darksiders 2.

Ubisofts Steep kan være greit å få med seg dersom man er glad i sportstitler og spesielt dersom denne interessen også beveger seg mot ekstrem vintersport i et multiplayer-miljø, måtte det være flyvning med vingedrakt, paragliding, snowboard- eller skiaktiviteter.

Spillene får du tak i her.

Stikkord: darksiders, darksiders 2, epic games store, gaming, gratis, Spill, steep