forza-motorsport-7-porsche-gt2-rs-4k-front_-1--1920x1080

Annonse


Skryter av nye Forza Motorsport: – En fantastisk, annerledes opplevelse

I desemberutgaven av det månedlige Forza-programmet publisert av Forza-profilen på YouTube så er selveste Chris Esaki fra Turn 10 på besøk. I episoden kommer det frem noen av hans reaksjoner som kreativ direktør for den kommende etterfølgeren til Forza Motorsport 7, og det er visstnok veldig mye å glede seg til.

Gjort en rekke endringer

Han kunne avsløre at de nylig avholdt den første gjennomføringen av en studioomfattende test, og opplevelsen omtaler Esaki som “en veldig annerledes og fantastisk opplevelse”.

Først nå er det altså ordentlig spillbart etter det Esaki beskriver som en trøblete periode. Han begynner å snakke litt over 54 minutter i videoen over.

Det nye spillet i Forza Motorsport-serien har fått implementert mer avansert bruk av dekktrykk og dets påvirkning av temperaturen, med gradvis bedre feste etterhvert som gummien får bedre kontakt med underlaget.

Annonse


Også hjuloppheng og mekanismen rundt dette har fått seg en overhaling, sammen med en haug andre ting som tar serien i større grad mot retning av simulator-opphavet sitt.

Kilde:
TeamVVV

Annonse