Google Nest
Denne høyttaleren kan bli din, helt gratis, dersom du err YouTube Premium eller Music-abonnent.

Annonse


Norske YouTube Premium-abonnenter får Google Nest Mini GRATIS

Google har også tidligere hatt kampanjer der selskapet har delt ut høyttalere helt kostnadsfritt til sine kunder. Men hver gang har det vært amerikanske brukere som har fått dette tilbudet.

Men ikke denne gangen.

Flere land, inkludert Norge, er nå med i Googles nyeste gavmilde tilbud. Hvis du er YouTube Premium eller Music-abonnent kan du få en Google Nest Mini-høyttaler helt gratis.

Dette var beskjeden vi fikk da vi besøkte denne lenken:

Annonse


«Du er kvalifisert for et tilbud fra Google Store. Du kan gå til butikken og løse det inn nå, eller du kan sjekke e-posten din for å benytte deg av det senere».

Leveres før julaften

Høyttaleren koster egentlig 599 kroner, men ved hjelp av en kampanjekode som Google deler ut til deg, kan du få høyttaleren for 0 (null) kroner.

Vi benyttet oss av tilbudet tirsdag formiddag, og Google estimerer at varen blir levert et par dager før julaften.

Gjelder denne kampanjen for deg? Det finner du ut ved å gå til denne nettsiden.

Her er Googles vilkår (førstemann til mølla-prinsippet gjelder):

«Tilbudet er bare tilgjengelig for brukere som per 4. desember 2019 er betalende abonnenter med et personlig abonnement, studentabonnement eller familieabonnement, enten som hovedbruker eller familiemedlem, på YouTube Premium, YouTube Music Premium eller Google Play Musikk. Brukerne må ha et aktivt abonnement med gjentakende betalinger, og abonnementet kan ikke være satt på pause. Hver kampanjekode kan brukes til å løse inn én Google Nest Mini. Disse deles ut etter «førstemann til mølla»-prinsippet, og tilgjengeligheten kan variere. Google forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene ved behov».

Hva er Nest Mini?

Smartøyttaleren ble avduket tidligere i høst, samtidig som Google presenterte Pixel 4. Nest Mini er en oppgradering av Home Mini fra 2017. Nordmenn får altså tilgang til den nyeste utgaven, som kommer med dobbelt så sterk bass som forgjengeren (ifølge Google).

Verdt å nevne er også at Nest Mini kommer med en tredje mikrofon som skal hjelpe deg i omgivelser med mye lyd. I tillegg kommer den med en AI-brikke som skal gjøre at Google Assistant kjører raskere på enheten.

Den kan også kobles til andre Nest-høyttalere.

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse