1575933440_gmail_attachments_story

Annonse


Gmail gir deg ny funksjon

Er du Gmail-bruker som flittig benytter deg av muligheten til å videresende e-poster så kan du sette ekstra stor pris på en ny, liten funksjon Google har lagt til på e-posttjenesten sin.

Legg ved så mange e-poster du vil

Nå har de nemlig bakt inn en funksjon som gir deg muligheten til å legge ved andre e-poster som vedlegg, der du vanligvis legger ved et dokument eller et bilde. Gitt at brukerne faktisk utnytter denne muligheten så blir det en slags erstatning for tradisjonell videresending av e-poster: i stedet kan du nå enkelt og greit trykke på “videresend som vedlegg”.

Funksjonen støtter såkalt drag-and-drop for enkel navigering, og den store fordelen blir at det er enklere å videresende en e-post til flere personer samtidig. Neowin skriver at det ikke finnes noen begrensning på hvor mange e-poster du kan legge ved.

Det er gradvis utrulling av den nye funksjonen. Er du G Suite kunde så er den tilgjengelig allerede nå, mens de i såkalt “Rapid” og “Scheduled” Release-domener må vente til henholdsvis slutten av desember og 6. januar.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse