red-dead-redemption-2-pc-steam-gaming-spill

Annonse


“Red Dead Redemption 2” har fått lanseringsdato på Steam

Rockstar Games sitt storslåtte Ville vesten-spill lanserte på trøblete vis tidligere denne måneden på PC, men da eksklusivt utenfor Steam.

Nå er det klart for Red Dead Redemption 2 også slippes på Valves plattform slik at det når frem til en større spillerbase en knapp måned etter at det først ble tilgjengelig, blant annet på Rockstar sin egne, nye Launcher. Ikke alle foretrekker denne plattformen, da er det greit å vite at det finnes alternativer.

Red Dead 2 har fått sin egen side på Steam nå, men vær oppmerksom på at forhåndsbestilling ikke er mulig enda, av en eller annen grunn. De som plukker opp Steam-utgaven av spillet har nok en jevnere spillflyt i vente ettersom Rockstar Games har sluppet en rekke stabilitetsoppdateringer de siste ukene, sist for to dager siden da de slapp oppdatering 1.14.1.

Skal du kjøpe Red Dead 2 på Steam?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse