rdr2
RDR 2 ser enda bedre ut med ReShade-effekter, spesielt med en ray tracing-teknikk effekt.

Annonse


Når du ikke trodde Red Dead Redemption 2 PC kunne se bedre ut, så kan du nå gjøre dette

Red Dead Redemption 2 ser fantastisk ut uansett plattform man velger å spille på, men på PC når spillet nye grafiske høyder.

Ray tracing-teknikk i RDR 2

Rockstar kan lage åpen verden-spill, det vet alle, men måten de skaper grafikkmotoren på er nesten magisk, for ikke bare er dette store og åpne verdener, men spillene ser utrolig bra ut, også mange år etter lansering. Grand Theft Auto V er et eksempel på dette, Red Dead Redemption 2 på PC er et annet takket være modifikasjons-støtte.

Pascal Gilcher har nemlig klart å legge til en “RayTraced Global Illumination” shader for Reshade-rammeverket som fra før av gjør det mulig å legge til en rekke effekter, også til RDR 2.

Fra før av er denne grafikkplattformen brukt mye til å forbedre grafikken ytterligere i spill som The Witcher 3, GTA V, Call of Duty og battlefield V.

Annonse


Last ned nye Reshade

Som en åpenbaring fra himmelen støtter heldigvis Reshade versjon 4.4.1 Vulkan og DirectX 12 – begge disse er støttet i RDR 2.

For å få til grafikken du ser i videoen, trenger du foruten en rimelig heftig gaming-maskin (for å oppnå mer enn 5FPS), følgende:

  • Installer ReShade
  • Last ned Pascal Gilchers “RayTraced Global Illumination shader for Reshade” (krever abonnement, 5 dollar måneden)
  • Koble din Patreon-konto mot denne Discord-serveren
  • Last ned rdr2_rt_config.ini under “downloads” fra Discord-serveren
  • Du trenger så selve RT-shaderen du finner i PGHub-kanalen på samme server. Last ned fra “beta-access” – filnavnet er i skrivende stund reshade_gi_beta_0.8.0.2.zip
  • Kjør ReShade_Setup_4.4.2 og pek til de korrekte mappene i spillet og velg den riktige grafikkplattformen
  • Aktiver RT i ReShade og eventuelt andre effekter du måtte ønske deg
  • Rediger RT-shaderen som vist her:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse