Stadia-google-gratis-destiny-tomb-raider

Annonse


Du trenger ikke deppe om du kjøpte disse spillene på Stadia, Google refunderer

Google Stadia omtales ofte feilaktig for “Netflix for spill” på den måten at spillene ikke er gratis – du må punge ut som normalt. Likevel velger Google å inkludere utvalgte spill gratis, i tilfellet med lanseringen så gjaldt dette Destiny 2 og etterhvert Samurai Shodown.

Gjør unntak fra vanlige rutiner

I går la de til to nye spill i tilbudet hvor de nye spillene er Tom Raider: Definitive Edition og Farming Simulator 19. Et lite problem er altså at mange føler seg snytt ettersom de har betalt fullpris for disse spillene som har vært tilgjengelig fra start. Google tar hensyn til dette, og lover nå refusjon til de det gjelder, gitt at de eksplisitt gir en forespørsel for dette.

På forumet til det offisielle Stadia-nettstedet skriver en Google-ansatt følgende:

– Vi vet at enkelte brukere nylig har kjøpt disse to spillene, og på grunn av den korte tiden som har gått mellom lansering og annonsering av disse nye gratistitlene så er vi glade for å kunne hjelpe deg dersom du ønsker en refusjon, til tross for at det er utenfor vår normale rutiner.

Google påpeker altså at du må komme i kontakt med dem for å ordne refusjon, for det skjer ikke automatisk. Et annet aspekt er for øvrig at du ikke burde vende deg til det eller ta det for gitt at Google deler ut gratisspill og refunderer samtidig de som har kjøpt spillene i forkant – de understreker at dette ikke er i henhold til retningslinjene deres.

Annonse


I andre Stadia-nyheter så bør du vite at det nå er lagt til muligheten for Founder’s Edition-eiere å dele ut tre måneders gratis Pro-medlemskap til en kompis, slik man var lovet av Google.

Kilde:
Wccftech

Annonse