Call-of-Duty-Mobile-Battle-Royale-

Annonse


Nå kan du oppdatere Call of Duty for kontrollerstøtte og Zombie-modus!

Tencent har unektelig gjort en solid jobb med å dytte ut nytt innhold til Call of Duty: Mobile – spillet som ikke helt har vippet PUBG Mobile av tronen, men som ikke gjør det særlig dårlig for det.

Store endringer

Nå er den hittil største oppdateringen tilgjengelig for alle sammen, og den introduserer både støtte for kontrollere og et helt nytt modus: Zombies. Om du ikke har fått oppdatert automatisk så bør du som undertegnede ta en tur til App Store eller Google Play Store manuelt for å drive den frem.

Utover de to ovennevnte endringene er det altså prat om introduksjon av Battle Pass-systemet fra PUBG Mobile – det var bare et spørsmål om tid, altså.

Nytt kart

Når det gjelder introduksjon for kontrollerstøtte så vil du naturlig nok merke at du kun settes opp mot motstandere som på samme måte bruker kontroller, slik at kampene ikke er urettferdige. Kontrollere som støttes er Dualshock 4 og Xbox One-kontroll, men for førstnevnte er det kun V2-utgaven som gjelder, altså ikke den første utgaven der du ikke har en tynn lysstripe over styreflaten.

Annonse


Har du spilt Black Ops før så vil du muligens også bli glad for å vite at snøkartet Summit har funnet sin vei til mobilspillet i den nye oppdateringen.

Har du prøvd Call of Duty Mobile?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse