Cybertruck vindu
Her knuses vinduet...ikke.

Annonse


Musk etter knuste vinduer: – Jeg antar at vi må gjøre forbedringer før vi starter produksjonen

Natt til fredag sørget Elon Musk og Tesla for at mange øyenbryn ble hevet verden over. Designet på den mye omtalte Cybertruck viste seg å være nettopp det Musk lovte på forhånd. Likevel ble mange overrasket.

Les også: Musk bekrefter det alle håpet på med Cybertruck, men som han ikke avslørte i går

Måtte fullføre presentasjonen foran knuste vinduer

Men én spesiell hendelse fikk mye oppmerksomhet i etterkant av avdukingen. Under en test av de «skuddsikre» vinduene gikk det galt. En kule ble kastet på vinduene, med det resultat at vinduene faktisk knuste. Det var ikke helt etter planen, selv om det for ordens skyld bør nevnes at kula ikke gikk gjennom vinduet.

Men hvordan skulle testen egentlig ha gått? En ny video Elon Musk har delt på Twitter viser oss nettopp det.

Annonse


– Franz kastet et stålkule på Cybertruck-vinduet like før lanseringen. Jeg antar at vi må gjøre noen forbedringer før produksjonen settes i gang, haha, skriver Musk på Twitter.

ATV-en blir tilgjengelig

Elon Musk har også bekreftet at «Cyberquad», selskapets elektriske ATV, blir tilgjengelig for Cybertruck-kunder. Den vil kunne kjøpes som ekstrautstyr til bilen. Verken pris eller spesifikasjoner er foreløpig offentliggjort.

ATV-en, som også har et futuristisk design, er designet for å gå hånd i hånd med den elektriske pickup-en. Den kan for eksempel lades mens den er plassert på lasteplanet på bilen.

Les også: Sjelden har uttrykket «elsk det eller hat det» passet bedre

Musk sa ingenting under avdukingen om hvorvidt ATV-en faktisk blir lansert eller ikke, men nå bekreftes det at joda, produktet er reellt og det blir tilgjengelig. Den frittalende Tesla-toppsjefen skriver samtidig at ATV-en er en toseter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse