Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det ser ut som dette er solcelle-ekstrautstyret man kan handle til Cybertruck. Prisen er dog ikke kjent for dette tilbehøret, og ingen norske priser er avslørt utover at komplett selvkjøring koster 50 000 kroner ekstra. (Ill.: Tesla)

Musk bekrefter det alle håpet på med Cybertruck, men som han ikke avslørte i går

Sola vil levere ytterligere 24 km. rekkevidde.

Tesla bekrefter at man vil kunne legge til solcelle-tak som ekstrautstyr på Cybertruck.

Men hva blir prisen på solcelle-panelet?

Solcellene vil klare å levere ytterligere 24 km daglig, men Musk håper at de i fremtiden vil kunne legge til større flater med solceller, for eksempel med et vingedesign, for å øke sol-energiproduksjonen fra 48 km og kanskje opp til 64 km mer per dag. Snitt kjørelengde i USA, daglig, er 4,8 mil.

Kommer denne også som ekstrautstyr? Bilde: Tesla

De første kundene skal etter planen få sin Cybertruck levert i 2021.

Stikkord: Bil, tesla