Musk bekrefter det alle håpet på med Cybertruck, men som han ikke avslørte i går

teslacybertruck
Det ser ut som dette er solcelle-ekstrautstyret man kan handle til Cybertruck. Prisen er dog ikke kjent for dette tilbehøret, og ingen norske priser er avslørt utover at komplett selvkjøring koster 50 000 kroner ekstra.

Tesla bekrefter at man vil kunne legge til solcelle-tak som ekstrautstyr på Cybertruck.

Men hva blir prisen på solcelle-panelet?

Solcellene vil klare å levere ytterligere 24 km daglig, men Musk håper at de i fremtiden vil kunne legge til større flater med solceller, for eksempel med et vingedesign, for å øke sol-energiproduksjonen fra 48 km og kanskje opp til 64 km mer per dag. Snitt kjørelengde i USA, daglig, er 4,8 mil.

Kommer denne også som ekstrautstyr? Bilde: Tesla

De første kundene skal etter planen få sin Cybertruck levert i 2021.

Annonse
Annonse