Google Stadia
Google Stadia ble lansert og åpnet 19. november.

Annonse


Spillere fortviler – Google Stadia kverker Chromecast Ultra

– Jeg trodde at jeg kunne slutte å bekymre meg da jeg fikk koden min og pakken. Men nå blir den jævla Chromecast-en overopphetet???

Ordene tilhører en bruker på Stadias subreddit.

Det har vært en humpete lansering for Googles nye spillstrømmetjeneste, Stadia. Denne uken kunne vi skrive at nordmenn ikke får tilgang til Stadia fordi de ikke har mottatt nødvendige koder.

Chromecast Ultra døde under kamp

Men nå må kundene potensielt hanskes med nok et problem. Flere spillere melder nemlig at Google Stadia sørger for å overopphete og ta livet at Chromecast Ultra-enheten, som følger med pakken man får fra Google.

Annonse


– Jeg var i midten av en kamp i Destiny 2 da min Chromecast plutselig døde og jeg mistet internettilgangen. Jeg koblet den fra strømuttaket og oppdaget at den (Chromecast Ultra-enheten) var ekstremt varm. skriver en bruker på Reddit.

Personen hadde spilt i ca 3-4 timer da hendelsen oppstod. Men ovennevnte Reddit-bruker er ikke alene.

– Min har blitt overopphetet og skrudd seg av to ganger nå, skriver en person.

Velkjent Chromecast-problem

Flere brukere påpeker at Chromecast Ultra har hatt problemer med overoppheting i lang tid før Stadia ble lansert. Men en ting er i hvert fall sikkert: Stadia bidrar ikke til å gjøre problemet mindre.

Google har foreløpig ikke uttalt seg om problematikken, men vi følger utviklingen og vil oppdatere denne saken så snart Google kommer på banen.

Kilde:
Reddit
MSPoweruser

Annonse


Annonse


Annonse