tesla-truck-3d
Vi håper Elon Musk hadde satt en stopper for at akkurat denne modellen hadde nådd fram til produksjon.

Annonse


Har du sett en så kjedelig bil før?

Den store “Cybertruck”-debuten alle venter på er like rundt hjørnet. Tesla har innkalt til et storslått møte for å vise frem den spesielle bilen som hittil kun har blitt vist frem i svært kryptiske bilder.

Designet svarer ikke til Musks begeistring

Lanseringen vil finne sted i Los Angeles ved Tesla Design Center til det som i norsk tid blir natt til fredag, klokka fem. Hvordan kjøretøyet kommer til å se ut er en godt bevart hemmelighet, men grafikkdesginere har tatt på seg jobben med å lage noe basert på de lille sniktittene man har fått av Tesla.

Et av konseptene kan du se under – og vi håper inderlig at Tesla finner på noe mer inspirert for den faktiske utgaven av Cybertruck:

Bilen over ligner ikke stort på det som ifølge Tesla-sjefen kan være “Teslas beste produkt noensinne” – men det er bare vår mening.

Kan overraske med prisen

Hvorvidt det endelige designet ser lignende ut eller ei får vi fasiten på om ikke altfor mange timer, men det som nesten er like interessant som designet er prisen. Også denne håper vi å få innsyn i når Tesla avslører bilen i natt.

Musk har tidligere vært fast bestemt på at startprisen ikke kan overstige 50 000 dollar, rundt 450 000 norske kroner. Han har kommentert at prisen ideelt sett bør starte på 49 000 dollar eller mindre. Dette estimatet virker ganske lavt sammenlignet med store pickuper ellers, som fort beløper seg opp mot 100 000 dollar og mer når de er godt utstyrt.

Vi følger avsløringene fra Tesla.

Kilde:
InsideEVs

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse