Samsung Galaxy Watch
Eldre Samsung-klokker får nå ny funksjonalitet.

Annonse


Samsung gir eldre smartklokker drøssevis av flaggskip-funksjoner

Samsung har offentliggjort en ny programvareoppdatering for Galaxy Watch og Galaxy Watch Active.

Oppdateringen bringer med seg en rekke nye funksjoner, flere av dem hentet fra flaggskipet Galaxy Watch Active 2, som ble lansert i høst.

Nytt grensesnitt og berøringsfølsom klokkekrans

Med oppdateringen får du et nytt, forbedret grensesnitt. Du får flere emojier, oppussede grafikkelementer, tilpassede snarveier og mer.

Ikoner for apper som er i bruk har for eksempel blitt flyttet ned til bunnen av urskivene for enklere tilgang.

Annonse


Men ikke minst kommer oppdateringen med Watch Active 2 sin berøringsfølsomme klokkekrans-funksjon. Dette gjør at du kan navigere deg gjennom menyer på en helt ny måte.

Bedre som helsedings

Helsesporingen har også blitt forbedret. Med Daily Active-funksjonen kan brukerne spore sine daglige fitnessmål. Pulsmåleren er også forbedret og du får nå tilgang til en Low Heart Rate-funksjon som sørger for å varsle deg hvis du får veldig lav puls.

Bedre Bixby

Da Galaxy Watch Active 2 ble lansert var det med en forbedret utgave av Bixby, Samsungs taleassistent. Nå har den forbedrede utgaven funnet veien til Galaxy Watch og Galaxy Watch Active.

Med den forbedre taleassistenten kan brukeren sette i gang aktivitetssporing, styre SmartThings-systemer og mer ved hjelp av stemmen.

I tillegg støtter Bixby flere språk, nærmere bestemt britisk engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk.

Den nye programvareoppdateringen rulles ut fra og med i dag. Merk deg at det kan ta noen dager før du får tilgang til den, Samsung sier at de ruller ut denne i noen regioner av gangen.

Kilde:
Samsung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse