Xbox One
Ny oppdatering for Xbox One er tilgjengelig.

Annonse


Last ned Xbox One-oppdateringen nå

Microsoft har startet utrullingen av novemberoppdateringen for Xbox One.

Det er en rekke nyheter i oppdateringen, men den største er nok støtte for Google Assistant. Med denne støtten kan du bruke en enhet med assistenten eller appen for å styre Xbox One-konsollen.

Googles stemmeassistent vil ikke kjøre på Xbox-en, men du kan for eksempel via mobilen din starte spill, skru konsollen av og på samt sette videoer på pause osv.

Lettere å få den «gamertagen» du vil ha

I tillegg implementeres nå den nye gamertag-støtten. Med den nye endringen kan du praktisk talt kalle deg hva enn du ønsker selv om navnet er i bruk fra før, men for å gjøre ID-en din unik så får du tildelt et tilfeldig ID-nummer. Slik fungerer det på tjenester som Steam, Discord og Battle.net fra før.

Annonse
Saken fortsetter under bildet.

Tekstfilter

Med oppdateringen aktiveres også de nye tekstfilterene som Microsoft annonserte forrige måned. Målet med disse filterene er å forhindre at Xbox Live-plattformen fylles opp av upassende innhold.

Last ned oppdateringen fra innstillingsmenyen på Xbox One-konsollen. Hvis du ikke installerer den manuelt vil den uansett installeres automatisk innen få dager.

Les alt om oppdatering på Xbox-nettsidene.

Kilde:
Microsoft (Xbox)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse