samsung-galaxy-s11-kamera
Samsung kan finne på å utstyre Galaxy S11 med en spesialtilpasset kamerasensor på 108MP.

Annonse


Ryktes monsterkamera i Samsung Galaxy S11

I august kunne vi skrive at Samsung har annonsert verdens første 108MP-kamerasensor – en sensor de har utviklet i samarbeid med Xiaomi og som ramme inn 108 millioner piksler i 27 millioner piksler gjennom selskapets Tetracell-teknologi.

Blir spesialtilpasset 108MP-sensor

Flere medier melder at det er denne sensoren som vil finne sted i Xiaomis Mi CC9 Pro når telefonen lanseres i Kina i morgen, og det som er interessant blir hvorvidt denne viser seg å være en verdig oppgradering til markedet når Samsung selv introduserer sensoren i egne telefoner.

Ifølge Ice_universe på Twitter er det nemlig en stor sjanse for at Samsung bruker en spesialtilpasset 108MP-sensor i kommende Galaxy S11. Introduksjon av en slik sensor på S11 vil være det første tilfellet med flaggskiptelefon – en status CC9 Pro ikke oppnår ettersom den bruker en Snapdragon 730G-prosessor fra Qualcomm.

Slet med fingeravtrykksleseren

Det har fra før versert rykter om at kameraet på Samsungs kommende flaggskiptelefoner vil ha noe helt særegent, så disse tingene i kombinasjon vil utvilsomt gjøre neste års lanseringer spennende.

Annonse


Den siste tiden har vært trøblete i Samsung-verden da det toppet seg med at den ultrasoniske fingervatrykksleseren på Galaxy S10 tilbød veldig liten sikkerhet, derfor kan det være en stor fordel for Samsung å løfte seg fra dette med en imponerende utvikling i kameraegenskapene.

Kilde:
Wccftech

Annonse