Wunderfind
Wunderlist lar deg finne alle Bluetooth-dingser som er innenfor rekkevidde.

Annonse


Denne appen finner AirPods-ene dine og andre Bluetooth-dingser på null komma niks

Mister du Bluetooth-dingsene dine på jevnlig basis? Som iOS-bruker har du alltids muligheten til å finne dem gjennom «Hvor er…?»-appen, men kun dersom det er en Apple-enhet du leter etter.

Det er der student og iOS-utvikler Hendrik Folkerts fra Berlin kommer inn i bildet. Han har utviklet en app kalt Wunderfind, som ikke bare sørger for å lokalisere AirPods (når de ikke ligger i ladeetuiet), men også andre Bluetooth-støttede enheter fra andre produsenter, for eksempel Fitbit.

Signalstyrken avslører stedet

Inne i appen får du opp en liste over Bluetooth-dingsene dine. Hvis du trykker på en av dem får du opp en skjerm som består av en stor sirkel, med et prosenttall i midten. Dette tallet viser hvor god signalstyrke det er mellom telefonen din og tingen du leter etter.

Ved å gå bevege deg rundt vil signalstyrken enten avta eller øke, basert på om du beveger deg i riktig eller feil retning. I bunn og grunn er det den gode gamle «tampen brenner»-leken du må begi deg ut på.

Annonse
Saken fortsetter under bildet.

Wunderfind
Jo sterke signalstyrken er, jo nærmere er du dingsen du leter etter.

Når det gjelder Bluetooth-hodetelefoner og ørepropper bør det nevnes at du har muligheten til å spille av en lyd gjennom dem fra appen, slik at det blir enklere å finne dem. Du kan også – via et kart – se hvor enheten din var tilkoblet sist gang.

Går litt tregt, men er overraskende nyttig

Appen gjør det den lover. Den er til og med oversatt til norsk (dog med noe varierende hell).

Vær imidlertid obs på at signalstyrken oppdaterer seg med en viss forsinkelse, noe som kan føre til forvirring. Det virker som at appen bruker litt tid på å oppdatere plasseringen din i forhold til tingen du leter etter. Det kan derfor være lurt å stoppe opp litt når du har bevegd deg noen meter, og la appen bruke et par sekunder på å oppdatere tallet.

Pro-versjonen av Wunderfind kan lastes ned og aktiveres gratis de neste seks dagene, uten ekstra kostnad i fremtiden.Dette gjelder både for iPhone- og iPad-utgaven. Appen finnes også på Android, men med veldig begrenset funksjonalitet, ifølge utvikleren.

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse