xbox-microsoft-ubisoft
Watch Dogs: Legion er et av spillene til Ubisoft som vil finne sin vei til to konsollgenerasjoner.

Annonse


Ubisoft jobber med fem nestegenerasjonsspill for nye Xbox

Det er neppe noen overraskelse at spillutviklere som Ubisoft og Rockstar Games har kommet godt i gang med utviklingen av spill til den nye generasjonen med spillkonsoller som ventes neste år. Likevel er det spennende å se nøyaktig hvordan Ubisoft i dette tilfellet har hendene fulle med utvikling av flere spill til de kommende konsollene.

Utelot PS5 i presentasjonen

Under presentasjonen av selskapets kvartalstall kunne selskapet melde at de for øyeblikket jobber med hele fem spill til Microsoft sin nestegenerasjons konsoll, hittil stort sett omtalt som Xbox Scarlett.

Ubisoft-sjef Yves Guillemot meldte at tre av disse blir mulige å spille på dagens konsoller – disse er Rainbow Six: Quarantine, Gods & Monsters og Watch Dogs: Legion. De to siste av de fem er ikke nevnt, men som det er tilfellet med de tre nevnte spillene så kan en forvente at grafikken på disse blir mer detaljert og at bildefrekvensen er jevnere på Xbox Scarlett.

Noe utspekulert er det at Guillemot eksplisitt refererte til Microsoft sine konsoller og ikke Sony sine. Vi regner med at spillene deres også lanseres på PlayStation 5 slik de tradisjonelt har gjort.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse