Xbox_Scarlett_Playstation_5_PlatinumGames
Ikke alle har godt å si om den kommende konsollgenerasjonen.

Annonse


Spillutvikler ikke imponert over PS5 og Xbox Scarlett: – Mye av det samme

Flere utviklere har allerede uttalt seg om prestasjonen til begge “gigantene” i konsollgenerasjonen som kommer, for Sony er dette PlayStation 5 mens Microsoft inntil videre har det som heter Project Scarlett.

Utviklere har forskjellige oppfatninger

Hittil har utviklerne med tilgang på utviklersett av disse konsollene latt seg imponere stort, og eksempelvis kunne vi for noen dager siden sitere sjefsprodusenten for Yakuza, Toshihiro Nagoshi, på følgende: 

– Prosesseringskraften i PS5 er utrolig, så når vi prøver å tenke på nytt gameplay som vil utnytte hele potensialet, er jeg ikke så sikker på hvilke aspekter ved eksisterende mekanikker vi kan oversette.

Når det er sagt så er ikke alle like imponert, for på motsatt side finner man PlatinumGames-toppen Atsushi Inaba som ikke fremstår særlig imponert av det han har sett av både PS5 og Scarlett.

Annonse


– Helt greit

Til Video Games Chronicle uttalte Inaba under årets E3 at nestegenerasjon med spillkonsoller ikke er særlig innovative eller banebrytende på noe vis, og at de er mer av det samme vi har opplevd denne generasjonen. Både PS5 og Xbox Scarlett omtaler han som “helt OK”, annet enn at de er raskere og tilbyr kortere ventetider og finere grafikk.

– Maskinvare innen spill pleide å dreie seg om spesiallagde brikker som ikke kunne brukes i PC-er, mens nå dreier det seg om å benytte ting som allerede finnes der ute, avsluttet Inaba.

Tror du Inaba har et godt poeng – eller er han bare veldig kravstor?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse