iphone11pro
iPhone 11 Pro Max har svært god batterilevetid, kamera og ytelse, men apper lukkes alt for kjapt grunnet for lite RAM (4GB) og kanskje for aggressiv strømstyring?

Annonse


Vi fikk rett i vår iPhone 11-klage, og nå er kanskje dette enda verre

Vi meldte under vår anmeldelse, som de eneste etter hva vi har erfart, at RAM-håndteringen selv på iPhone 11 Pro Max var alt for dårlig, og som var en av hovedgrunnene til at den landet på 8 av 10 og ikke 9 av 10.

Har for lite RAM – kan en iOS-oppdatering likevel rette problemet?

Og nå har det blusset opp med klager etter oppdateringen til iOS 13.2. Vi er usikre på om 13.2 har gjort RAM-håndteringen enda verre, men den er i hvert fall ikke bedre, og nå er det mange som melder sin misnøye på sosiale medier og i forum.

YouTube var og er den store synderen for oss, noe som også gjenspeiles i folks meninger om det nye OS-et, men også Apples egen nettleser Safari (noe som er enda merkeligere), tar for mange omstarter av seg selv om man gjør et par andre ting.

YouTube og Safari klarer ikke holde seg i live

Folk melder sågar om at YouTube tar omstart selv kun om de har vært i meldings-appen noen sekunder for å så vende tilbake til YouTube-appen som har glemt alt, inkludert hva som ble spilt sist.

Annonse


Dessverre har Apples nye mobiler kun 4GB RAM, inkludert Pro-modellene. Vi syntes det var for lite under testen, og nå viser det seg altså at det ikke bare var oss. Hvordan opplever du multitaskingen i iPhone 11 og 11 Pro?

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse