iphone11
Apple kunne i kveld avsløre sitt beste fjerde kvartal noen sinne takket blant annet iPhone 11, tjenester og iPad, ifølge Apple-sjef Tim Cook.

Annonse


Apple med sitt beste fjerde kvartal noensinne

Apples fjerde kvartal er positive nyheter for selskapet som så mange andre selskap har møtt veggen i forhold mobilsalg.

Bedre enn samme kvartal i fjor

Markedet er rimelig mettet må vite, men takket være trade in-systemet i amerikanske Apple Stores og finanseringsløsninger, klarer Apple å selge flere mobiler, og grunnet et økende salg av iPad- og tjenester, oppnådde Apple sitt beste fjerde kvartal i historien.

Apple kan skryte av en omsetning på 64 milliarder dollar (en oppgang fra fjerde kvartal 2018 – den gang klarte de 62,9 milliarder dollar), og en inntjening på 13,69 milliarder dollar i år.

Tim Cook hadde følgende å si etter at tallene ble kjent:

“Vi avsluttet det banebrytende finansåret 2019 med vårt beste fjerde kvartal noensinne, drevet av akselererende vekst fra tjenester, wearables og ‌iPad‌. Med kunder og anmeldere som er begeistret for den nye generasjonen iPhones, dagens debut av de nye, støydempende AirPods Pro, den etterlengtede ankomsten av Apple TV+ bare to dager unna, og vår beste serie av produkter og tjenester noensinne, er vi veldig optimistiske i forhold til feriekvartalet.”

Annonse


Cook er spesielt fornøyd med iPhone 11-salget som skal ha debutert sterkt grunnet lavere pris enn forventet.

Kilde:
Apple pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse