ea-steam

Annonse


EA vender tilbake til Steam, tar også med seg EA Access

Electronic Arts har i en pressemelding meldt sitt comeback på Valves populære spillplattform Steam. De melder i samme sleng at også EA Access blir tilgjengelig på plattformen, og allerede nå finner du et stort banner med muligheten for å forhåndsbestille Star Wars Jedi: Fallen Order på Steam.

Spillet lanseres den 15. november og kan forhåndsbestilles her.

EA Access tilgjengelig i 2020

Det nye Star Wars-spillet sammen med en rekke andre, individuelle spill fra EA blir først å finne på Valves tjeneste, før man i våren 2020 vil få tilgang til EA Access. Den skjulte baksiden til det å bruke Steam for EA-spill og abonneringstjenesten deres er at det fremdeles krever en EA-konto samt aktivering gjennom EA og kjøring av Origin-klienten i bakgrunnen.

Sjefen i EA ser lyst på samarbeidet. I en uttalelse forteller han at dette markerer starten på et spennende samarbeid med Valve som vil få frem innovasjon PC-spillere kan sette pris på.

Annonse


Valves egne Gave Newell er minst like fornøyd over partnerskapet. Newell forteller at det er en bra dag for gamere i det de har inngått et samarbeid som gir Steam-brukere tilgang til EA sine spill. I tillegg anser han det som svært positivt at de to fellesskapene fra hver sine plattformer endelig får en felles arena.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse