Sony Spider-Man
Sony og Marvel har gode nyheter til Spider-Man-tilhengere.

Annonse


Denne nyheten får Spider-Man-fansen til å juble

I august ble det kjent at Disney og Sony ikke hadde kommet til enighet i kontraktsforhandlinger, noe som førte til at Spider-Man ikke lenger kunne være en del av Marvel-universet.

Marvel: – Vi er veldig glade

Det lå lenge an til at superhelten ikke skulle få muligheten til å bidra i fremtidige Marvel-filmer, men nå har Disney og Sony kommet til enighet.

I praksis betyr det at en tredje Spider Man-film i Homecoming-serien kommer likevel.

– Jeg er i ekstase over at Spidey’s reise i MCU (Marvel Cinematic Universe, journ. anm) kan fortsette. Jeg og alle i Marvel Studios er veldig glade for at vi fortsatt kan jobbe med det, sier Marvel Studio-president Kevin Feige til Variety.

Annonse


Han legger til:

– Spider-Man er et kraftig ikon og en helt som har en historie som går på tvers av alle aldre og publikum verden rundt. Han er også den eneste helten med den superkraften at han kan gå på tvers av cinematiske universer. Mens Sony utvikler sitt eget Spidey-univers vet du aldri hvilke overraskelser fremtiden bringer, sier Feige.

Kommer i 2021

Den neste Spider-Man-filmen, som for øvrig er den tredje i Homecoming-trilogien, skal etter planen lanseres 16. juli 2021.

Kilde:
Variety

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse