Spider-Man: Far From Home
Spider-Man får ikke delta i fremtidige Marvel-filmer.

Annonse


Disney i krangel med Sony: Spider-Man får ikke lenger være en del av Marvel-universet

Når Marvel Cinematic Universe lanserer nye filmer i fremtiden, vil det være uten en av nøkkelheltene: Spider-Man.

Trolig slutt

Deadline Hollywood melder nå at uenigheter mellom Sony Pictures og Disney/Marvel har ført til at Spider-Man dyttes ut i kulden. Partene skal rett og slett ikke ha klart å bli enig i forhandlingene om en ny avtale.

Sommerens Spider-Man: Far From Home la egentlig alt til rette for at Peter Parker (Tom Holland) skulle føre arven etter Tony Starks «Iron Man» videre i fremtidige MCU-filmer.

Men det kan ha ligget i kortene at dette likevel ikke skjer. Under årets Comic Con i San Diego ble det ikke avslørt en ny Spider-Man-film, det til tross for at Marvel avslørte flere nye prosjekter for universet deres.

Annonse
Handler om penger

Men i en verden der pengene rår, kan det fort oppstå uenigheter. Sony skal ha ønsket seg en større del av inntektene som genereres av Spider-Man-serien, men Disney har ikke ønsket å etterkomme dette kravet. Derfor har ikke Sony sagt seg villig til å skrive under på en ny avtale.

Som en konsekvens av dette vil ikke Marvel Studios-sjef Kevin Feige ha en finger med i spillet på fremtidige Spider-Man-filmer.

Variety hevder på sin side at ingenting er 100 prosent avgjort. Partene kan fortsatt komme til enighet, skriver nettstedet.

Kilde:
Digital Trends

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse