surface-pro-microsoft

Annonse


Surface-lekkasje: ARM-basert Surface 7 med supertynne rammer og Laptop 3 med designendring

En ganske stor og ekstra spennende Surface-lansering er rett rundt hjørnet. Denne gangen har Microsoft tilsynelatende løftet planene for arrangementet et hakk eller to, med blant annet innleiing av et langt større lokale enn normalt, samt forberedelser for en direktestrøm av lanseringsarrangementet slik at du kan følge med hjemmefra når de går på scenen den 2. oktober.

4G LTE og Snapdragon 8cx, nesten fri for rammer

Nå mener FrAndroid at de sitter på det som skal bli nyheter som presenteres av Microsoft neste uke. Det meste går på design.

En av de nyhetene er at Surface 7 – som i kodespråk internt i Microsoft kalles Surface “Campus” – nesten blir rammefri. Det blir altså et stort avvik fra tradisjonen hittil med å gjøre Surface-modeller ganske tykk i rammene. Av FrAndroid sine detaljer går det frem at den bærbare maskinen ikke har noen USB-port av type A slik man så i Surface Go.

Surface 7 vil utstyres med 4G LTE-muligheter og en Snapdragon 8cx, melder nettstedet.

Annonse


Fjerner alcantara-teksturen

På en annen side har man Surface Pro 7 som ifølge FrAndroid ikke vil oppleve noen drastiske designendringer. Det som endres er at Microsoft går for en løsning med USB Type-C fremfor Mini DisplayPort.

Når det gjelder Surface Laptop 3 så vil denne visstnok gå gjennom designendringer. Microsoft vil for første gang tilby denne i både en 13- og 15-tommers variant, begge utstyrt med AMD-prosessorer. En interessant endring her ser ut til være at Microsoft dropper den rugete, karakteristiske alcantara-utformingen under tastaturet – i hvert fall på én av modellene. Du kan også forvente å se ikke bare én, men to USB Type-C-porter på denne modellen.

Får vi se Centaurus?

En aller siste ting før du får den obligatoriske “ta dette med en klype salt”-meldingen: FrAndroid og flere har påpekt at 2. oktober kan være datoen for annonsering av Microsofts myteomspunne Centaurus-PC med dobbeltskjerm. Vi krysser fingrene for at dette stemmer, men tviler uansett på at denne kan havne i butikkhyller før en gang sent i 2020.

Det gjenstår kun noen dager til vi får fasiten, så inntil videre bør du ta denne informasjonen med en klype salt.

Kilder:
Neowin
FrAndroid

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse